TIR-Bow - Perinteisiä puujousia ja puunuolia!

Siirry tästä verkkokauppaan!

Palaa jousiammunnan juurille ja koe puujousen ainutlaatuinen tunnelma! Jos olet ampunut moderneilla lasi- ja hiilikuitujousilla, tulet yllätykseksesi huomaamaan, että puujousi ei juurikaan eroa niistä. Puujousi voi olla aivan yhtä tehokas, nopea ja tarkka kuin mikä tahansa moderni jousi.

Jousi ja nuolet

Teen kaikki jouset ja nuolet käsin, vain parhaista luonnonmateriaaleista, yhdistäen perinteisiä ja moderneja menetelmiä. Teen jousia mihin tahansa käyttöön, niin vaativaan kilpailukäyttöön, mökkiammuskeluun, kuin metsästykseenkin. Jokainen jousi on yksilö, joten teen jouset vain tilauksesta, täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Erilaisia vaihtoehtoja on siis vaikka kuinka paljon!

Jousillani on voitettu useita perinneammuntakilpailuja sekä kerätty kymmeniä IFAA-liiton maastoammunnan SM-mitaleja.

Puujouset

Teen niin yksipuisia, klassisia perinnejousia kuin modernimman tyylin laminaattijousiakin. Materiaaleina käytän esimerkiksi valkotammea, saarnea, jalavaa, syreeniä, bambua, massarandubaa, ja niin edelleen. Kysy!

Jousi ja nuolet
Jousi ja nuolet
Jousi ja nuolet

Puunuolet

Jousi ei ole mitään ilman nuolia. Hyvä nuoli on tärkeämpi kuin hyvä jousi! Teen puunuolia asiakkaan toiveiden mukaan ja mahdollisimman hyvin jouseen sopiviksi. Materiaaleina käytän kuusta, mäntyä ja bambua. Lisäksi teen erikoisnuolia, kuten pituusammunta-, metsästys-, primitiivinuolia ja niin edelleen.

selfnokkinuolet
Jousi ja nuolet